X
  Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort

  Piercing smycken

  Piercing smycken

  Filtrera efter:

  Färg

  Billiga Piercingsmycken

  På Piercingfabrikken.dk erbjuder vi ett stort urval av smycken och tillbehör av alla slag. Vi tillverkar en stor del av smyckena själva. Därför kan vi erbjuda dig smycken till ett oslagbart lågt pris, jämfört med våra nordiska konkurrenter.

  Vi erbjuder bland annat smycken för Navelpiercing, Tungpiercing och många andra piercingar.

  Vi lägger stor vikt vid kvalitet och erbjuder därför smycken som följer lagstiftningen på området - och oftast mer. Till exempel behandlas alla våra belagda smycken med en osynlig film som skyddar smycket mot slitage. Det ger smycket en längre livslängd än du normalt upplever med belagda smycken.

  Vi lägger också stor vikt vid att informera dig som kund. Vi vill att du ska känna till fördelar och eventuella nackdelar med varje smycke - och särskilt när smycket kan användas. Vi hoppas att detta kan hjälpa dig att undvika att byta till ett smycke som inte är lämpligt för din piercing eller det skede som din piercing är i.

  Piercingar kan vara en utmaning - låt oss hjälpa dig hitta rätt!

  Vi har en onlinechattfunktion som bemannas av en utbildad piercer från en av våra butiker. På så sätt kan du alltid söka råd och vägledning när det passar dig. Samtidigt kan du få hjälp av någon som verkligen är kompetent inom området. Om vi inte är online kan du helt enkelt lämna ett meddelande till oss - så kommer vår kundtjänst att svara dig så snart som möjligt.

  Vi finns också alltid tillgängliga om du upplever problem med din piercing, även om du inte köper något i butiken efteråt. På så sätt kan vi alltid hjälpa dig om det uppstår problem eller om du kanske vill ha en annan bedömning än den din egen piercer gav dig.

  Hur kan vi sälja så billiga piercingsmycken?

  Det är naturligtvis en av de frågor som dyker upp först när människor ser våra priser, men frukta inte, vår kvalitet håller helt jämförelsevis med alla andra webbshoppar på nätet. Vi tillverkar själva över 75% av våra produkter och hoppar därför över mellanhänderna. På så sätt säljer vi faktiskt direkt från fabrik till DIG och gör det möjligt att hålla en hög nivå, trots de låga priserna.

  Om våra smycken, mot förväntan, inte lever upp till dina förväntningar, är du skyddad på samma sätt som om du handlar på t.ex. Føtex. Till skillnad från våra utländska konkurrenter är vi under dansk lagstiftning, vilket skyddar dig som kund när du handlar hos oss.

  Vi erbjuder 30 dagars full returrätt om du ångrar ditt köp - det enda kravet är att förpackningen inte är bruten.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.