X
  Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort

  Piercing smycken

  Piercing smycken

  959 stilarter fundet

  Filtrera efter:

  Färg

  Billiga piercingar

  På Piercingfabrikken.dk erbjuder vi ett stort urval av alla typer av smycken och tillhörande utrustning. En stor del av smyckena tillverkar vi själva. Det är därför vi kan erbjuda dig smycken till ett ovanligt lågt pris jämfört med våra nordiska konkurrenter.

  Vi erbjuder bland annat smycken för navelpiercing , tungpiercing och många andra piercingar.

  Vi är stolta över kvalitet och erbjuder därför smycken som följer lagstiftningen på området – och ofta mer. Till exempel är alla våra pläterade smycken PVD-behandlade med en osynlig film som skyddar smyckena från slitage. Detta ger smyckena en längre livslängd än vad man normalt upplever med belagda smycken.

  Vi gör också mycket för att informera dig som kund. Vi ser helst att du känner till fördelarna och eventuella nackdelarna med det enskilda smycket – och framför allt vet när smycket kan användas. Vi hoppas att detta kan hjälpa dig att skydda dig mot att till exempel byta till ett smycke som inte passar för din piercing eller det stadium din piercing befinner sig i.

  Piercingar kan vara en svår storlek - så låt oss hjälpa dig att hitta rätt!

  Vi har en chattfunktion online, som bemannas av en utbildad piercer från en av våra butiker. På så sätt kan du alltid söka råd och vägledning när det passar dig. Samtidigt kan du få hjälp av en person som är riktigt kompetent på området. Skulle du upptäcka att vi inte är online, lämna bara ett meddelande till oss - så kommer vår kundtjänst att skriva tillbaka till dig så snart som möjligt.

  Vi finns även alltid tillgängliga om du får problem med din piercing även om du i efterhand inte köper något i butiken. På så sätt kan vi alltid hjälpa dig om problem uppstår, eller om du kanske vill ha en annan bedömning än den din egen piercer gav dig.

  Hur kan vi sälja sådana billiga piercingsmycken?

  Det är förstås en av frågorna som först uppstår när folk ser våra priser, men var inte rädd, vår kvalitet är helt i nivå med alla andra webshoppar på nätet. Vi tillverkar över 75 % av våra produkter själva och hoppar därför över mellanhanden. På så sätt säljer vi faktiskt direkt från fabriken till DIG, och gör det på så sätt möjligt att hålla en hög nivå, trots de låga priserna.

  Om våra smycken mot förmodan inte uppfyller dina förväntningar, omfattas du på samma sätt som om du handlar i t.ex. Føtex. Till skillnad från våra utländska konkurrenter faller vi under dansk lagstiftning som skyddar dig som kund när du handlar hos oss.

  Vi erbjuder 30 dagars full returrätt om du ångrar ditt köp - enda kravet är att förpackningen inte är trasig.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.