X
  Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort

  Piercingfabrikken.dk - Allt för din piercing

   

  Piercingfabrikken är webshopen för dig som inte vill betala för mycket för dina piercingsmycken. Vi levererar allt inom piercingar, och har därutöver även 2 piercingstudior belägna i Odense respektive Fredericia.

  Idén bakom piercingfabriken uppstod efter att jag jobbat som piercer i mina egna piercingstudior i många år. Det har gett mig stor inblick i piercingbranschen. Dessutom har jag även erfarenhet från en annan webshop. Ett ständigt växande antal kunder väljer att beställa från utländska webshoppar eftersom priserna ofta är billigare och det kan finnas ett större utbud. Visionen om att sälja till samma priser, eller billigare, har dock funnits i mitt huvud länge, och det var därför jag tog språnget och öppnade Piercingfabriken.

  Låt mig göra det klart direkt; du kan inte räkna med fasta telefontider, som du ofta hittar i andra butiker. Däremot kan vi hantera det mesta via post och jag garanterar dig också att du inte hittar exakt samma piercingsmycken billigare någon annanstans i Danmark. Annars erbjuder jag att matcha priset. Vi är i snitt 2-3 gånger billigare än våra nordiska konkurrenter – och kvaliteten är minst lika bra. Samtidigt är vi väldigt dynamiska kring priser, vilket gör att du kan förvänta dig prissänkningar på de flesta produkter i takt med att antalet beställningar ökar. Ju fler som handlar hos oss, desto större kvantiteter kan vi producera – och desto billigare kan vi även sälja våra piercingsmycken till dig.

  Lite om vår kundtjänst

  Vår kundtjänstpersonal kommer att svara dig så snart som möjligt via e-post - skriv till oss på info@piercingfabrikken.dk

  Vi går långt för att ha nöjda kunder. Därför hanterar vi även våra kundtjänstärenden på ett sätt så att båda parter är nöjda. Du kan även läsa detta på vår trustpilot-profil, där våra tidigare kunder har tilldelat oss 5 stjärnor.

  Våra produkter

  En typisk dansk webshop köper sina produkter genom en mellanhand - det gör att de kan köpa i relativt små kvantiteter och få varorna levererade ganska snabbt. Det är en riktigt bra lösning, men det gör också att det finns fler länkar mellan dig och smycket – länkar som kostar mycket för dig som kund.

  På Piercingfabrikken.dk köper/tillverkar vi själva smyckena i samarbete med fabriken. Detta ger oss möjligheten att sälja dig ett smycke till din piercing, vilket är otroligt billigt.

  Priset har i det här fallet ingen inverkan på kvaliteten, som är lika hög som på andra håll. Vi lägger stort värde på att bara leverera det bästa till våra kunder.

  Om du fortfarande är osäker är du alltid välkommen att kontakta oss - vår e-post är info@piercingfabrikken.dk

  Är du redo att spara mycket pengar på dina piercingsmycken?

   

  Med vänliga hälsningar

   

  Jonas - ägare av Piercingfabrikken.se

  LLS APS 

  CVR: 34903727 

  Gefionsvej 6 

  7000 Fredericia 

  Danmark 


  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.