X

  Smycken

  148 stilarter fundet

  Filtrera efter:

  Smycken

  Letar du efter några nya smycken att pryda dig med, och älskar du hög kvalitet? då ska du ta en närmare titt på vårt stora utbud. oavsett om du letar efter örhängen eller halsband så har vi ett urval för dig. Vi försöker producera så mycket som möjligt i hypoallergena material som kirurgiskt stål och titan, vilket gör att många av våra material är lämpliga för nickelallergiker. Fråga gärna vår kundtjänst om hjälp om du är tveksam.

  Vi började med piercingsmycken och har tagit med det bästa från den världen

  Piercingfabriken började, som namnet förmodligen antyder, med tillverkning av piercingsmycken. Inom denna bransch är det stort fokus på hypoallergena material och beläggningar som verkligen håller. Det beror på att piercingsmycken utsätts för mycket större tryck än vanliga smycken, då de sitter inne i kroppen, och ofta i en piercing som är nytillverkad. Vi har tagit den kunskap vi har från piercingbranschen vidare till smyckesbranschen och därför har vi stort fokus på att ta fram smycken med beläggningar som håller, och endast i material som är säkra för dig.

  Om du är mer nyfiken på vilka vi är är du alltid välkommen att höra av dig och ta ett snack om vilka vi är och vad vi kan erbjuda.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.