X

  Örhängen

  Filtrera efter:

  ÖRHÄNGEN

  Är en populär form av smycken som kan bäras av alla. De kan ha många olika former och storlekar, från små nitar till stora ringar och örhängen. Små eller stora örhängen är ett bra sätt att sätta en personlig prägel på din outfit och kan enkelt ändras efter humör eller tillfälle.

  ÖRHÄNGEN I DIN EGEN DESIGN

  På piercingfabriken tillverkar vi de flesta av våra smycken själva. Detta ger oss en klar konkurrensfördel. Inte bara på priset – utan också på kvaliteten. Vi har själva 100% inflytande på hur smyckena tillverkas. Det innebär bland annat att vi endast tillverkar örhängen i högkvalitativa material som kirurgiskt stål – ett material som har extremt låg frisättning av nickel. Många tror felaktigt att till exempel silver är ett optimalt material att använda, men det kan inte vara mer fel. Särskilt silversmycken kan frigöra mycket nickel och är därmed en av huvudorsakerna till att så många danskar lider av nickelallergi.

  Du kan därför tryggt köpa vackra och billiga smycken för örat från Piercingfabrikken – vi garanterar att de håller höga krav på kvalitet och design. Våra örhängen är också en självklar presentidé till någon du bryr dig om. Letar du efter den perfekta presenten till en födelsedag, jul eller kanske en konfirmation? Då kan du utan tvekan hitta önskad design här på sidan, som passar syftet. De finns i olika prisklasser som alla är väldigt prisvärda så du kan definitivt hitta något som passar din budget också.

  VACKRA ÖRHÄNGEN I KVALITETSMATERIAL

  Det kan vara svårt att välja mellan de olika materialen som finns. Därför är det också många som köper smycken i silver, då det oftast är här du hittar det största utbudet till ett relativt billigt pris.

  Hos oss hittar du endast små och stora mönster gjorda av kvalitetsmaterial som kirurgiskt stål 316L, titan, niob etc. Tänk på att vi även driver professionella piercingstudior så vi vet risken med att inte använda rätt material. Alla våra smycken som är belagda är PVD-belagda, vilket ger en yta som är supertålig och mycket mer robust än andra beläggningar.

  Vi vet att det är stor skillnad i smak när det kommer till stil och preferenser. Du hittar därför smycken med och utan stenar och pärlor, med och utan hängen, i guld eller silver och mycket mer på denna sida. Vi har även örhängen med platt spänne bak, vilket gör dem superlämpade för piercingar i övre delen av örat, så att håret inte fastnar i spännet.

  STORA ÖRHÄNGEN, RUNDA ÖRHÄNGEN ELLER CREOLER? DU HITTAR ALLT HÄR

  Är ofta både en modemässig och personlig uttrycksform. De kan användas för att framhäva ens ansiktsform eller ögon eller som en del av ens personliga stil eller som ett statement. De kan också ha en symbolisk betydelse som bara du eller några få utvalda känner till.

  Många är designade för att hänga i örsnibben, men det finns även små och enklare varianter som går genom örat och kallas öronproppar. Det ger ett väldigt annorlunda uttryck, vare sig du bär stora och runda örhängen eller små öronproppar, som tillför elegans till din outfit på ett diskret sätt. Många föredrar att ha lite variation att välja på i sitt smyckeskrin, så att man kan byta örhängen efter klädsel, tillfälle och humör.

  Har du flera hål i öronen är det också ett självklart alternativ att sätta ihop olika örhängen så att det passar just din stil. Testa till exempel att sätta ihop stora bågar med kedjor med runda versioner, även kallade hoops eller hoops, och en eller flera nitar för att skapa en intressant och unik look som kan varieras i det oändliga. Här kan du också enkelt mixa och matcha material för att skapa lite lek.

  BRA KVALITET TILL LÅGA PRISER - HITTA BILLIGA ÖRHÄNGEN PÅ PIERCING FABRICKEN

  Det finns gott om billiga smycken i Danmark och hos utländska återförsäljare. Tyvärr produceras de mestadels i en varierande kvalitet som kan vara svår att kontrollera. Men billigt behöver inte betyda dåligt. Vi tillverkar till exempel de flesta av våra smycken själva – vi har ingen mellanhand, och vi kan därför sälja kvalitet till långt under normala marknadspriser.

  Eftersom vi tillverkar dem själva och andra smycken i tusental kan vi hålla priserna nere på den nivå som andra butiker köper sina smycken från sin leverantör. Så i själva verket är vi din direkta länk mellan tillverkare och kund.

  När du köper produkter från Piercingfabrikken får du alltid fri frakt vid köp över 299 DKK, 1-2 dagars leverans och 100 dagars returrätt. Har du frågor om våra örhängen, leverans eller annat? Så kontakta oss gärna med din förfrågan. Vi återkommer sedan till dig så snart som möjligt.

  VAD HÄNDER OM DU BYTER ÖRHÄNGEN FÖR TIDIGT?
  Om du byter för tidigt kan det orsaka en rad problem som infektion, inflammation och försening av läkningsprocessen. Det kan också leda till ärrbildning och bildandet av keloider.

  NÄR BÖR DU TA HÅL I ÖRET 
  Ålderskraven varierar beroende på var du vill ta hål i öronen. I allmänhet kräver de flesta piercers att du är minst 16 år och har en underskrift från dina föräldrar om du är under 18 år.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.