X

  Örhängen

  Filtrera efter:

  Örhängen

  Är en populär form av smycken som kan bäras av alla. De kan ha många olika former och storlekar, från små örestickor till stora hoops och kedjeörhängen. Små eller stora örhängen är ett bra sätt att sätta en personlig prägel på din outfit och kan enkelt ändras efter humör eller tillfälle.

  Örhängen i eget design

  Hos piercingfabrikken producerar vi själva de flesta av våra smycken. Det ger oss en klar konkurrensfördel. Inte bara på priset – utan också på kvaliteten. Vi har själva 100 % inflytande på hur smycken tillverkas. Det innebär blandt annat att vi endast tillverkar örhängen i material i hög kvalitet som kirurgiskt stål – ett material som har en extremt låg frisättning av nickel. Många människor tror felaktigt att till exempel silver är ett optimalt material att använda, men detta kunde inte vara mer fel. Särskilt silversmycken kan frigöra mycket nickel och är därmed en av huvudorsakerna till att så många danskar lider av nickelallergi.

  Du kan därför tryggt köpa vackra och billiga smycken för örat från Piercingfabrikken – vi garanterar att de lever upp till höga krav på kvalitet och design. Våra örhängen är också en självklar presentidé till någon du bryr dig om. Letar du efter den perfekta presenten till en födelsedag, jul eller kanske en konfirmation? Då kan du utan tvekan hitta önskat design här på sidan, som passar syftet. De finns i olika prisklasser, som alla är mycket överkomliga, så du kan definitivt också hitta något som passar din budget.

  Finns i olika kvalitetsmaterial

  Det kan vara svårt att välja mellan de olika material som finns. Därför är det många som köper smycken i silver, eftersom det oftast är där du hittar det största utbudet till ett relativt billigt pris.

  Hos oss hittar du enbart små och stora designer tillverkade av material av hög kvalitet som kirurgiskt stål 316L, titan, niobium med mera. Kom ihåg att vi även driver professionella piercingstudios, så vi vet vilken risk som är förknippad med att inte använda ordentliga material. Alla våra smycken som är belagda är PVD-belagda, vilket ger en yta som är super slitstark och mycket mer robust än andra beläggningar.

  Vi vet att det finns stor skillnad i smak när det kommer till stil och preferenser. Du hittar därför smycken med och utan stenar och pärlor, med och utan hängen, i guld- eller silverfärgade och mycket mer här på sidan. Vi har även örhängen med en platt lås baktill, vilket gör dem mycket lämpliga för piercingar i den övre delen av örat, så att håret inte fastnar i låset.

  Stora örhängen, runda örhängen eller örestickor? Du hittar allt här

  Är ofta både en modemarkering och en personlig uttrycksform. De kan användas för att framhäva din ansiktsform eller ögon eller som en del av din personliga stil eller som ett statement. De kan också ha en symbolisk betydelse som bara du eller några utvalda känner till. Många är utformade för att hänga från öronsnibben, men det finns också små och enklare varianter som går genom örat och kallas örestickor. Det ger en mycket annorlunda look om man bär stora och runda örhängen eller små örestickor som på ett subtilt sätt tillför elegans till din outfit. Många föredrar att ha lite olika att välja mellan i sin smyckeslåda, så att man kan byta örhängen efter outfit, tillfälle och humör.

  Har du flera hål i öronen, är det också en uppenbar möjlighet att kombinera olika örhängen som passar just din stil. Prova till exempel att sätta stora creoler med kedjor tillsammans med runda varianter, även kallade hoops eller creoler, och en eller flera örestickor för att skapa en intressant och unik look som kan varieras i oändlighet. Här kan du också enkelt mixa och matcha material för att skapa variation.

  Bra kvalitet till låga priser – hitta billiga örhängen hos Piercingfabrikken

  Billiga smycken finns det gott om i Danmark och hos utländska återförsäljare. Tyvärr är de oftast tillverkade i varierande kvalitet som kan vara svår att kontrollera. Billigt behöver dock inte betyda dåligt. Vi tillverkar till exempel de flesta av våra smycken själva – vi har ingen mellanhand, och vi kan därför sälja kvalitet till långt under normala marknadspriser.

  Eftersom vi tillverkar dem själva och andra smycken i tusentals kan vi hålla priserna på den nivå som andra butiker köper sina smycken till från sina leverantörer. Så faktiskt är vi din direkta länk mellan tillverkare och kund.

  När du köper produkter hos Piercingfabrikken får du alltid fri frakt vid köp över 299 kr., leverans på 1-2 dagar och 100 dagars returrätt. Har du frågor om våra örhängen, leverans eller annat? Såkontakta oss gärna med din förfrågan. Så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

  Vad händer om man byter örhängen för tidigt?

  Om du byter för tidigt kan det orsaka en rad problem som infektion, inflammation och fördröjning i läkningsprocessen. Det kan också leda till ärrbildning och bildning av keloider.

  När får man göra hål i öronen?

  Ålderskraven varierar beroende på var du vill göra hål i öronen. Generellt kräver de flesta piercare att du är minst 16 år gammal och har en underskrift från dina föräldrar om du är under 18 år.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.