X

  Örhängen

  143 stilarter fundet

  Filtrera efter:

  Örhängen

  Är en populär form av smycken som kan bäras av alla. De kan ha många olika former och storlekar från små örhängen till stora hoops och kedjeörhängen. Små eller stora örhängen är ett bra sätt att addera en personlig touch till din outfit och kan enkelt bytas ut efter humör eller tillfälle.

  Örhängen i egen design

  På piercingfabriken producerar vi de flesta av våra smycken själva. Det ger oss en tydlig konkurrensfördel. Inte bara när det gäller priset - utan även när det gäller kvaliteten. Vi har nämligen 100 % kontroll över hur smyckena produceras. Det innebär bland annat att vi endast producerar örhängen i material av hög kvalitet såsom kirurgiskt stål - ett material med extremt låg nickelhalt. Många tror felaktigt att silver är ett optimalt material att använda, men det här är helt fel. Speciellt silver kan frigöra mycket nickel och är därmed en av huvudorsakerna till att så många danskar lider av nickelallergi.

  Du kan därför tryggt köpa vackra och prisvärda smycken till dina öron från Piercingfabriken - vi garanterar att de lever upp till höga standarder när det gäller kvalitet och design. Våra örhängen är också utmärkta som presentidé till någon du tycker om. Står du och saknar den perfekta presenten till en födelsedag, jul eller kanske en konfirmation? Då kan du utan tvekan hitta önskad design här på sidan, som passar ändamålet. De finns i olika prisklasser, alla mycket överkomliga, så du kan säkert också hitta något som passar din plånbok.

  Fina örhängen i kvalitetsmaterial

  Det kan vara svårt att välja mellan de olika materialen som finns. Därför är det många som köper smycken i silver eftersom det oftast är här du hittar det största urvalet till ett relativt billigt pris.

  Hos oss hittar du endast små och stora design tillverkade av kvalitetsmaterial såsom kirurgiskt stål 316L, titan, niobium mm. Kom ihåg att vi även driver professionella piercingstudior, så vi vet vilken risk som är förknippad med att inte använda ordentliga material. Alla våra belagda smycken är PVD-belagda, vilket ger en yta som är super slitstark och mycket mer robust än andra beläggningar.

  Vi vet att det finns stor skillnad i smak när det kommer till stil och preferenser. Du hittar därför smycken med och utan stenar och pärlor, med och utan hängen, i guld- eller silverfärgad och mycket mer här på sidan. Vi har även örhängen med en platt lås baktill, vilket gör dem mycket lämpliga för piercingar i den övre delen av örat, så att håret inte fastnar i låset.

  Stora örhängen, runda örhängen eller örhängen? Du hittar allt här

  Är ofta både en modedeklaration och en personlig uttrycksform. De kan användas för att framhäva ens ansiktsform eller ögon eller som en del av ens personliga stil eller som ett statement. De kan också ha en symbolisk betydelse som endast du eller några utvalda känner till.

  Många är designade för att hänga från örsnibben, men det finns också små och mer enkla varianter som går igenom örat och kallas örstift. Det ger en väldigt annorlunda uttryck om man bär stora och runda örhängen eller små örstift, som på ett diskret sätt tillför elegans till ens outfit. Många föredrar att ha lite olika att välja mellan i sina smyckeskrin, så man kan byta örhängen efter outfit, tillfälle och humör.

  Har du flera hål i öronen, är det också en utmärkt möjlighet att kombinera olika örhängen som passar just din stil. Prova t.ex. att sätta stora creoler med kedjor tillsammans med runda varianter, även kallade hoops eller creoler, och ett eller flera örstift för att skapa en intressant och unik look som kan varieras i det oändliga. Här kan du även blanda och matcha material för att skapa en viss dynamik.

  Bra kvalitet till låga priser - hitta billiga örhängen hos Piercingfabriken

  Det finns massor av billiga smycken i Danmark och hos utländska återförsäljare. Tyvärr är de oftast producerade i varierande kvalitet som kan vara svår att kontrollera. Billigt behöver dock inte betyda dåligt. Vi producerar t.ex. de flesta av våra smycken själva - vi har inga mellanhänder, och vi kan därför sälja kvalitet till långt under normala marknadspriser.

  Eftersom vi producerar dem själva och övriga smycken i tusentals, kan vi hålla priserna nere på den nivå som andra butiker köper sina smycken till från sina leverantörer. Så faktiskt är vi din direkta förbindelse mellan producent och kund.

  När du köper produkter hos Piercingfabriken får du alltid fri frakt vid köp över 299 kr., leverans inom 1-2 arbetsdagar och 100 dagars returrätt. Har du frågor om våra örhängen, leverans eller annat? Kontakta oss gärna med din förfrågan så återkommer vi så snabbt som möjligt.kontakt

  Vad händer om man byter örhängen för tidigt?

  Om du byter för tidigt kan det orsaka en rad problem som infektion, inflammation och fördröjning i läkningsprocessen. Det kan även leda till ärrbildning och bildning av keloider.

  När får man göra hål i öronen?

  Ålderskraven varierar beroende på platsen där du vill göra hål i öronen. Generellt sett kräver de flesta piercare att du är minst 16 år gammal och har en underskrift från dina föräldrar om du är under 18 år.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.