X

  Piercing utrustning

  30 stilarter fundet

  Piercingsutrustning

  Om du letar efter kvalitativ utrustning för piercing kan vi erbjuda ett brett utbud online här. Vi är själva utbildade piercers och vet därför vad som behövs, och vi använder utrustningen själva i våra piercingstudior runt om i landet.

  Vi erbjuder ett stort utbud av olika piercingtänger i alla tänkbara designer, material och varianter. Vi har till exempel trekantiga piercingtänger med och utan öppning, och vi har även ett stort utbud med runda former.

  Alla våra tänger är tillverkade i kirurgiskt stål och har därför en slitstark yta och lång livslängd. Det enda undantaget är våra engångstänger som vanligtvis är tillverkade i PTFE, vilket också är ett utmärkt material men som bara bör användas en gång.

  Vi har också ett stort utbud av piercingnålar, som till exempel:

  • Vanliga sterila piercingnålar
  • Piercingnålar med gänga
  • Piercingnålar med kateter

  Modellerna har olika funktioner och det varierar mycket vad varje piercer föredrar att använda. Alla våra piercingnålar är tillverkade i kirurgiskt stål och är alltid 100% sterila och redo att användas.

  Vi har också ett stort utbud av annan piercingutrustning, som till exempel markörpennor, rengöringsprodukter och gel.

  Om du letar efter ett piercingkit eller sterila piercingssmycken kan vi också erbjuda ett stort urval. Det kan vara dyrt att köpa en egen autoklav, så många av våra kunder föredrar att köpa sina smycken steriliserade från oss. Vi garanterar självklart att smyckena är 100% sterila och vi har alltid högt fokus på säkerhet och kvalitet.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.