X

  Öronpiercing smycken

  362 stilarter fundet

  Filtrera efter:

  Färg

  Örsnibb/örhänge

  Ett örhänge är den vanligaste piercingen i världen, och nästan alla tjejer – men även många killar – har en. Vi har ett stort utbud av piercingsmycken för örat och det tillkommer en hel del nya hela tiden.

  Hur görs en piercing i öronen?

  Ett örhänge kan både genomborras och skjutas med en öronpistol. Vad många inte vet är att en öronpistol faktiskt inte är särskilt lämplig att göra örhängen med. I många andra länder är det förbjudet enligt lag, eftersom det

  1/ Är väldigt ohygienisk eftersom den inte kan steriliseras.

  2/ Ger ofta stor skada på vävnaden, jämfört med om ett örhänge är genomborrat.

  Många har i efterhand problem med ett örhänge som har skjutits in med en öronpistol. Ofta på grund av en dåligt vinklad piercing, något som ofta inte uppstår om örhängena är genomborrade av en duktig piercer. Dessutom kan en öronpistol inte steriliseras vilket ger ökad infektionsrisk då blodrester kan överföras mellan varje kund. Sannolikheten för infektion är mycket liten, men ändå närvarande.

  Vilka piercingsmycken kan användas för en piercing i öronen?

  Du kan använda många olika piercingsmycken till din öronpiercing, t.ex. Labret , Ring eller våra helt vanliga örhängen . Det är viktigt att veta att ett piercingsmycke ofta är lite tjockare än de örhängen som man blir skjuten i med en öronpistol. Oftast är en öronnål 1,0 mm. i trådtjocklek där en hålbit är 1,2 mm. Denna skillnad kan kompenseras genom att göra hålet lite större med en Taper in Steel . Kom ihåg att detta är den minsta storleken du behöver. Avsmalningen behöver bara gå halvvägs genom hålet om du vill ha en storlek på 1,2 mm, vilket passar våra labretsmycken. Kontakta oss gärna på vår chatt eller mail om du har några frågor om din öronhåltagning.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.