X

  Öronpiercing smycken

  Filtrera efter:

  Färg

  Öronsnibb/Örhänge

  Ett örhänge är den vanligaste piercingen i världen, och nästan alla tjejer - men även många killar - har en. Vi har ett stort urval av piercingsmycken för örat, och det kommer ständigt nya.

  Hur utförs en öronpiercing?

  Ett örhänge kan antingen piercas eller skjutas in med en öronpistol. Vad många inte vet är att en öronpistol faktiskt inte är särskilt lämplig för att göra öronpiercingar. I många andra länder är den förbjuden enligt lag eftersom den

  1/ Är mycket ohygienisk eftersom den inte kan steriliseras.

  2/ Ofta orsakar stor skada på vävnaden, jämfört med om en öronpiercing görs.

  Många har efterföljande problem med ett örhänge som har skjutits in med en öronpistol. Ofta på grund av en dåligt vinklad piercing, något som ofta inte förekommer om örhängena piercas av en skicklig piercare. Dessutom kan en öronpistol inte steriliseras, vilket ökar risken för infektion eftersom blodrester kan överföras mellan varje kund. Risken för infektion är mycket liten, men den finns ändå.

  Vilka piercingsmycken kan användas för en öronpiercing?

  Du kan använda många olika piercingsmycken för din öronpiercing, t.ex. LabretRing eller våra vanliga örhängen. Det är viktigt att veta att ett piercingsmycke oftast är något tjockare än de örhängen som skjuts in med en öronpistol. Vanligtvis har en öronstift en tråddiameter på 1,0 mm medan ett piercingsmycke har 1,2 mm. Denna skillnad kan eventuellt kompenseras genom att göra hålet något större med en Taper i Stål. Kom ihåg att det är den minsta storleken du behöver. Taperen ska bara vara halvvägs genom hålet om du vill ha en storlek på 1,2 mm, vilket passar våra labret-smycken. Tveka inte att kontakta oss via vår chatt eller e-post om du har frågor om din öronpiercing.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.