X
  Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort

  Leverans

  På piercingfabriken är vi stolta över att leverera dina varor så snabbt som möjligt. Av samma anledning är våra packarbetare alltid upptagna och packar även på lördagar, söndagar och de flesta allmänna helgdagar. Därför kan du som kund förvänta dig snabb leverans 4 - 5 arbetsdagar efter din beställning (helger och helgdagar ingår inte)

  Hur kommer ditt paket att levereras??

  Alla våra paket skickas med DHL eller Postnord. Paketet kommer att levereras till din brevlåda, men kan även levereras till din dörr.

  Hur mycket kostar frakten?

  Frakt kostar 49 SEK. Frakten är gratis om du beställer produkter för över 299 SEK. Själva frakten ingår inte i beloppet. Så om du till exempel beställer en vara för 270 SEK och totalbeloppet därför överstiger 299 SEK kommer det inte att utlösa fri frakt då frakt inte ingår i beräkningen. I det ovannämnda fallet kommer du att dra nytta av att köpa en produkt till så att priset blir över 299 SEK för att få fri frakt.

  Behöver du vara hemma när paketet levereras?

  Nej, du behöver inte vara hemma när ditt paket levereras, eftersom det levereras till din brevlåda eller till din ytterdörr.

  Vad händer om mitt paket inte kommer fram?

  Det kan hända att paket försvinner efter att vi har skickat dem. Kontakta vår kundtjänst på info@piercingfabrikken.dk som hjälper dig att spåra försändelsen och eventuellt skicka en ny.


  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.