X
  Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort Betala med kreditkort

  Hur länge har jag rätt att återvända?

  Vi vet att det kan vara svårt att bedöma en produkt utan att hålla den i händerna. Vi har 365 dagars full returrätt på alla köp från oss, så länge varan är i originalskick och inte har öppnats ur förpackningen.

  Av hygienskäl tar vi tyvärr inte tillbaka varor där förpackningen är trasig då det är vår enda garanti att varan inte har använts innan vi skickar ut den till en annan kund.

  Om du vill returnera en produkt måste du skriva till oss på info@piercingfabrikken.dk

  Om mitt föremål går sönder?

  Vi beklagar mycket om du har fått en defekt vara eller din vara har gått sönder efter en kort tids användning.

  Vi är mycket måna om att kvaliteten på våra produkter ska vara på topp, men ibland kan det uppstå ett produktionsfel eller annat som gör att smyckena inte har den kvalitet vi eftersträvar.

  Vi lever på nöjda kunder och därför är den goda kundupplevelsen alltid i fokus. Av samma anledning är vi också alltid redo att hjälpa dig om du skulle ha oturen att få något som inte är i sin ordning.

  Om du sitter kvar med en defekt produkt, kontakta vår kundtjänst på info@piercingfabrikken.dk så hjälper de dig vidare.

  Har du ångrat ditt köp?

  Vi har full förståelse för att du ibland kan ångra ett köp, eller att produkten helt enkelt inte motsvarade dina förväntningar. Oroa dig inte, så länge varan är i originalskick och inte har öppnats ur förpackningen accepterar vi returer upp till 365 dagar efter ditt köp. De 365 dagarna har ingen inverkan på dina lagliga rättigheter, där vi fullt ut följer den danska lagstiftningen på detta område.

  Klagorätt

  Vi lämnar 2 års reklamationsrätt enligt köplagen för omfattande tillverknings- och materialfel som upptäcks vid normal användning av produkten. Reklamationsrätten omfattar inte förlust, skada eller slitage, direkt eller indirekt orsakad av felaktig användning eller dåligt underhåll, våld eller otillåtna ingrepp. Klagomål om fel eller defekter, som bör upptäckas vid vanlig undersökning av varan, ska rapporteras till vår kundtjänst på info@piercingfabrikken.dk inom 14 dagar efter köpet. Varan kan i efterhand returneras för byte eller efter överenskommelse för kredit.

  Piercingfabrikken.se

  Gefionsvej 6 

  7000 Fredericia 

  Danmark 

  Mail: info@piercingfabrikken.dk 

  Cvr: 34903727


  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.