X

    Smyckesguide

    Labret

    Labret smycke

    Labret-smycken är en av de mest vanliga designerna för piercing-smycken och kan användas till många olika typer av piercingar, som t.ex. Helix-piercing, tragus-piercing och conch-piercing.

    Det finns särskilt tre olika varianter:

    1. Labret med utvändig gänga

    2. Labret med invändig gänga

    3. Labret med push-in-sten

    Labret med utvändig gänga

    Labret med invändig gänga 

    Labret med push-in-sten


    Klickring

    Klickring

    En klickring är mycket populär på grund av dess enkla design och användarvänlighet. Det kan ibland vara svårt att sätta en ring i sin piercing, men med den här ringen är det mycket enkelt. Den kan användas för nästan alla typer av piercingar och kan tillverkas i alla material.


    Kulring

    Kulring 

    En kulring kallas även för en "captive bead ring" och kan användas för många olika sorters piercingar. Det var tidigare den mest populära modellen, men idag har den överskuggats av mer användarvänliga varianter där kulorna sitter fast på ringen. En kulring stängs med hjälp av en piercingkula som spänns fast i ringen, och detta åstadkoms genom små fördjupningar i kulan. 

    Den kan vara svår att sätta i själv, men om du är händig med händerna kan den enkelt sättas in i de flesta piercingar med lite hjälp. Du kan till exempel använda en tång eller en ringöppnare när du ska sätta in ringen i piercingen. 


    Oändlig ring

    Oändlig ring

    En oändlig ring kallas också för "endless ring," "seamless ring" eller "continuous ring." Det är en piercingring som böjs upp och därför är mycket enkel att öppna, stänga och sätta in i sin piercing. Ringen är mjukgjord, vilket gör den lättare att böja. Den kan tillverkas i många olika storlekar, färger och material. 


    Hästsko

    Hästsko 

    En hästsko är en öppen piercingring med 2 kulor som är formad som en hästsko. Den är mycket enkel att öppna och stänga samt enkel att byta. Den kallas också för "horseshoe" och kan tillverkas i många olika material, färger och storlekar. Den är särskilt lämplig för öronpiercings, septumpiercings och läpppiercings. 


    Piercingspik

    Piercingspik 

    En piercingspik kallas också för en "barbell" eller "straight barbell." Den kan användas till exempel för bröst-, intimpiercingar och många olika öronpiercingar. Den är mycket enkel att öppna och stänga och kan enkelt bytas själv. En piercingspik kan tillverkas i många olika storlekar, färger och material. 


    Böjd stav

    Böjd stav 

    Kallas också för "curved barbell" eller "banana barbell" och kan användas till många olika piercingar. Den kommer i flera olika designvarianter som exempelvis kan användas till en navel- eller daithpiercing. Den är lätt att använda och du kan enkelt byta den själv utan problem. En böjd stav kan tillverkas i många olika färger, material och storlekar. 


    Acceptera

    Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.