X

  Fake / Cheat Piercing

  Filtrera efter:

  FAKE PERCING


  Älskar du piercingar, men inte så mycket allt som följer med när det ska göras på vanligt sätt? Eller är du kanske nyfiken på om det kommer att passa dig? då kan ett falskt piercingsmycke vara något för dig.

  Dessa smycken är designade för att användas utan att ha en riktig piercing i förväg och är därför idealiska för många olika tillfällen. Vi har ett stort utbud och många olika mönster för varje tillfälle.

  Fake Näspiercing

  Vi har till exempel våra superfina piercingringar som kan användas som ett falskt nässmycke. De kan antingen stängas med en stängningsmekanism som den här snygga falska näsringen eller klämmas fast som den här eleganta böjbara piercingringen.

  Är du mer inne på en fin liten sten eller boll så har vi även en mängd olika alternativ där smycket fästs med magnet, som den här snygga falska näspiercingen med sten gör.

  FAKE SEPTUM PIERCING

  Är du mer för en snygg liten falsk septumring har vi även ett stort urval av tillval och många olika utföranden att välja mellan. En septumpiercing kan vara ett stort beslut och därför är det ett alternativ att kontrollera det innan man bestämmer sig för att få det permanent. Bland många andra kan du köpa en snygg falsk septum ring, men vi har även en hel del andra spännande designs.

  FAKE ÖRHÄNGEN

  Är det mer ett örhänge som du funderar på eller om du vill klä ut dig för ett speciellt tillfälle som Mardi Gras så kan vi också hjälpa dig med det. Vi har ett stort urval av falska örhängen som till exempel falska örhängen med stenar eller ringar som kan användas utan ett riktigt hål i örat.

  FAKE TONGPIERCING

  En tungpiercing är ett stort beslut, och samtidigt en piercing som är förknippad med stor smärta, infektionsrisk och skador på tänderna. Det är därför många också är oroliga för att få den här piercingen, och det har vi full förståelse för. Därför finns det också ett alternativ, då vi även säljer falska tungpiercingssmycken online här. Bollen eller stenen hålls på plats med hjälp av en magnet och det är därför inget krav att du har en piercing innan. Smycket sitter väldigt bra fast men det är viktigt att du bara bär smycket när du är vaken och aldrig när du sover, då bollen inte fästs på samma sätt som på en riktig tungpiercing.

  Som ni hör har vi ett stort utbud och många olika material och design och utökar ständigt med nya varianter. Om du är tveksam eller letar efter svar på en fråga står vår kundtjänst alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta just det smycke du letar efter.

   

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.