X

  Fake / Cheat Piercing

  Filtrera efter:

  Falska Piercingsmycken

  Älskar du piercingar, men inte allt som följer med när de görs på det vanliga sättet? Eller är du nyfiken på om det skulle passa dig? Då kan ett falskt piercingsmycke vara något för dig.

  Dessa smycken är utformade för att kunna användas utan att du redan har en äkta piercing och är därför idealiska för många olika tillfällen. Vi har ett stort urval och många olika designer för varje tillfälle.

  Falsk Näspiercing

  Vi har till exempel våra superba piercingringar som kan användas som falskt nässmycke. De kan antingen stängas med en låsanordning som denna vackra falska näsring eller klämmas på som denna eleganta flexibla piercingring.

  Om du föredrar en vacker liten sten eller kula har vi också många olika alternativ där smycket sitter fast med en magnet, som denna vackra falska näspiercing med sten.

  Falsk Septumpiercing

  Om du är mer intresserad av en falsk septumring har vi också ett stort urval av möjligheter och många olika designer att välja mellan. En septumpiercing kan vara ett stort beslut, och därför är det en möjlighet att prova det innan du bestämmer dig för att få det permanent. Du kan bland annat köpa en vacker falsk septumring här, men vi har också många andra spännande designer.

  Falska Örhängen

  Om du funderar på örhängen istället eller om du vill klä upp dig för en speciell händelse som exempelvis fastlagen, kan vi också hjälpa dig med det. Vi har ett stort urval av falska örhängen, inklusive örhängen med stenar eller ringar som kan användas utan att du har ett riktigt hål i örat.

  Falsk Tungpiercing

  En tungpiercing är ett stort beslut och samtidigt en piercing som är förknippad med smärta, risk för infektion och skador på tänderna. Därför är många försiktiga med att få den här piercingen, och det har vi full förståelse för. Därför finns det också ett alternativ, eftersom vi också säljer falska tungpiercingsmycken online här. Bollen eller stenen sitter fast med hjälp av en magnet, och det krävs därför inte att du redan har en piercing. Smycket sitter mycket bra, men det är viktigt att du bara använder det medan du är vaken och aldrig medan du sover, eftersom bollen inte sitter fast på samma sätt som på en äkta tungpiercing.

  Som du kan höra har vi ett stort urval och många olika material och designer, och vi utökar ständigt med nya varianter. Om du är osäker eller har frågor är vår kundtjänst alltid redo att besvara dina frågor och hjälpa dig att hitta precis det smycke du söker.

  Acceptera

  Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. Se hur här.